Boskan.net

Teràpies Integratives
Sent l'equilibri físic i emocional

Teràpies Integratives
Sent l'equilibri físic i emocional

Tècnic en intervenció assistida amb gossos

Boskan és una associació sense ànim de lucre, formada per professionals amb àmplia experiència en les seves pròpies àrees de treball. Tenim com a objectiu millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que tinguin necessitats específiques, bé sigui de forma temporal o permanent, oferint Intervenció Assistida amb Gossos i altres animals domèstics, Musicoteràpia i Teràpies Energètiques.

En la nostra inquietut per avançar i oferir sempre el millor servei possible, hem format una aliança amb la Psicòloga Rut Marrugat, juntament amb la qual hem dissenyat el contingut del curs.

És la voluntat del nostre equip oferir el màxim de qualitat en la formació, i una atenció personalitzada. És per això que només acceptem un màxim de quatre alumnes per curs. A banda de les hores teòriques i pràctiques, estarem a la vostra diposició per resoldre els dubtes que us puguin anar sorgint i acompanyar-vos en l’aprenentage. Esperem que gaudiu tant d’aquest curs com il·lusió hi hem posat nosaltres al dissenyar-lo.

ACCÉS A BEQUES BOSKAN de 300€

Requisits:

  • Ser família nombrosa o monoparental amb un mínim de dos fills a càrrec.
  •  No superar els 10.000€ d'ingressos anuals.

(Es demanarà renda i carnets familiars).

Inici 10 de abril. Classes teòrico-pràctiques a la zona del Penedès-Garraf.

SORTEIG DE MITJA BECA ALS INSCRITS ABANS DEL 8 D'ABRIL*. Per formalitzar la inscripció, adreçar un correu a boskan98@gmail.com

* El sorteig es farà el 9 d'Abril amb l'últim digit del sorteig de la ONCE.

Vols informació més detallada del curs.

Aconsegueix el programa en PDF